bnu4

زانکۆی بەیان بەشدار دیبەیتەک دەکات بەناوی (   "تحسين تصنيف الجامعات العربية في التصنيفات العالمية للجامعات ودور معامل التأثير والاستشهاد العربي ‏ Arcif"‏Arab Citation &Impact Factor. )لە وولاتی  اوردن بەئامادە بوونی رێزدار د. عبد السلام الحيالي/ سەرۆکی دەستەی ئەمیندار  لە زانکۆی بەیان، و بەرێز د.حسام الدين الحيالي/ جەێگەری سەرۆکی دەستەی ئەمیندار ، وەلە میانی کوبونەوەکە جاویان کەوت بە جێگری وەزیری وەزارەتی خوێندنی باڵا و توێیەژینەوەی زانستی / بەغدا ( د. قادر قاسم) و د. ادریس هادی/ سەرۆکی زانکۆی ISHIK و بەپرسی رۆشنبیری د. حیدر الزیدان و ( احمد دزەیی) سەرۆکی زانکۆی صلاح الدین.